Начална страницаЗа НасПоръчка на книгиПосоката на КъблеВръзкиВъпроси и Контакти
Въпроси и Контакти
 

Задайте вашите религиозни въпроси на email:
admin@viaraislam.com


Въпроси и Контакти


Ползвайки търсачката отстрани, може да намери отговори на всички ислямски въпроси в нашия сайт. Въпроси, които нямат отговори в сайта може да зададете на e-mail: admin@viaraislam.com. За контакти може да ползвате този e-mail адрес.

Когато задавате въпроси трябва да внимавате за следните неща:

1- Преди да попитате, трябва да прочетете темите в нашия сайт, свързани с вашия въпрос.

2- Когато задавате въпрос, както не трябва да се пишат ненужни детайли, така и не трябва да се пише много кратко и неясно. Например вместо “Ако се вършат неща водещи до безверие” трябва да се пишат какви са тези неща и да се даде пример.

3- Нещата които трябва да се знаят за отговора, трябва предварително да напишете, за да не се налага да ви питаме или да изпращате отново съобщение. Специално при въпросите, свързани с месечния цикъл, трябва да напишете колко дни имахте менструален цикъл и колко дни бяхте чисти миналия месец, ако предишните месеци сте имали кръвотечение повече от 10 дни, трябва да напишете броя на менструалните дни продължили по-малко от 10 дена, да напишете дали следвате мезхеба Малики, ако го следвате, задължително трябва да напишете най-много колко дни бяхте в менструален цикъл.  

4- За въпросите свързани с пътуване, трябва да ни кажете къде е вашето местожителство, колко километра е разстоянието до мястото, където отивате и дали следвате мезхеба Малики. 

5- Когато питате въпроси като: “Позволено ли е да се вземат подаръците и да се яде яденето, донесено от човек, който извършва харам(забранени неща)?”, трябва да определите кои са тези харам неща и дали те са единственото средство за препитание на този човек.

6- Или при въпроси като този: “Какво трябва да правим парите, които са харам?”, трябва да се определите какво имате в предвид “харам пари”. Възможно е тези пари да не са харам.

7- Изпратения от нас отговор трябва да се прочете до края.

Отговора се дава според това, как сте попитали. Ако във въпроса ви има грешки или пропуски, то и в отговора може да има грешки или пропуски. Ако спазвате гореспоменатите правила, ще получите бърз и точен отговор.
 
Дата на обновяване
14 Haziran 2024 Cuma
Всички материали в нашия сайт са подготвени да бъдат от полза на хората.
Всеки може да се възползва от тях както желае без да търси разрешение за това,
при условие да запази оригиналната им форма.
Направи Начална страница   |    Добави към Любими   |   Share Сподели
Брой посетители


Hosted by Ihlas Net